Står du og har brug for en komplet rengøringsordning af dit kontor? Så kan Min Rengøring hjælpe dig. Vi holder til i Nyborg, men kører gerne til Ullerslev, Ørbæk, Langeskov & Årslev.

Kontoret er altid det samlingspunkt hvor alle mødes især faste medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder osv. Kontoret er et sted hvor mange mennesker berører de samme overflader, håndtag borde mm.

Derfor er det super vigtigt at kontoret er rent da overflader generelt udsættes for rigtig mange forskellige bakterier i løbet af dagen.

Vi er et professionelt og effektivt rengøringsfirma der leverer grundig kontorrengøring til private og erhverv - uanset opgavens omfang.

Kontorrengøring af høj kvalitet i Nyborg, Ørbæk & Langeskov

Hos Min rengøring tilbyder vi alle former for rengøring af højeste kvalitet. Hvis du står og mangler et kompetent rengøringsfirma så er du velkommen til at kontakte os.

Inden for kontorrengøring kan vi tilbyde følgende:

  • Støvsugning
  • Rengøring af frokoststue og mødelokaler
  • Rengøring af gulv samt aftørring
  • Gulvvask
  • Rengøring af toiletter

Dette er bare et lille udsnit af hvilke rengøringsopgaver vi kan stå for, uanset hvilke områder du har brug for kontorrengøring på - så kan vi klare det for dig!

Vi lægger rigtig stor vægt på glade og tilfredse kunder, og derfor er en god dialog mellem dig og os rigtig vigtig, så vi kan få skræddersyet kontorrengøringen til dine behov.

Udover kontorrengøring tilbyder vi også mange andre former for erhvervsrengøring

Kontakt os og få et tilbud på kontorrengøring

Har du nogle spørgsmål angående kontorrengøring, priser eller noget helt tredje? Så er du velkommen til at kontakte Min rengøring også besvarer vi gladligt på dine spørgsmål, du kan også altid få et uforpligtende tilbud på rengøring hos os.

For at få et tilbud på en rengøring, kan kontakte os på 21 25 05 52, via mail min_rengoring@yahoo.com eller ved at udfylde kontaktformularen.