Trænger jeres kontor til en fast omgang erhvervsrengøring? Så kan vi hos Min Rengøring hjælpe jer, vi tilbyder professionel erhvervsrengøring af kontor, butikker og lager på Fyn i Nyborg, Ullerslev, Ørbæk, Langeskov og Årslev.

Vi bestræber os på at have den bedst mulige dialog med jer som kunde, så vi også får den bedste aftale på plads i forhold til jeres rengøring.

Hos Min rengøring har vi mange års erfaring indenfor rengøring i alle genre, så tøv endelig ikke med at kontakte os og få et tilbud på din erhvervsrengøring.

Du kan sagtens få arrangeret en fast aftale hos os, så du ikke skal bekymre dig om rengøringen i din virksomhed, derudover har vi også et samarbejde med en vindues pudser hvis i har brug for det. 

Kontakt os

Giv dine medarbejdere det bedste indeklima med erhvervsrengøring

For at skabe det bedste indeklima for jeres medarbejdere, og deres generelle sundhed er det enormt vigtigt at der hvor de arbejder er rent. Hvis jeres indeklima er dårligt og der ikke bliver gjort rent hyppigt, kan det betyde flere sygedage til jeres medarbejdere.

Det vil derfor være det mest optimale at få rengjort jeres kontorer, butik og lager regelmæssigt.

Hvis jeres virksomhed står skinnende rent når i har kunder på besøg, udstråler jeres virksomhed også mere professionelt.

Hvis i vælger Min rengøring som jeres samarbejdspartner, så har i en professionelt og kompetent samarbejdspartner til at håndtere jeres erhvervsrengøring i jeres virksomhed.

Vi tilbyder rengøring til erhverv til konkurrencedygtige priser. Prisen varierer også fra opgave til opgave, da det kommer meget an på opgavens omfang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Nyborg

Så hvis jeres virksomhed trænger til en god omgang rengøring, så kontakt Min rengøring, og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i jeres virksomhed.

Du er mere end velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på rengøring i din virksomhed, vi kan kontaktes på 21 25 05 52